Velkommen til BisCar Silkeborg Grundet barsel holder kontoret og butikken lukket fra d. 22 maj 2018 til og med d. 05 juni 2018, hvorfor mails ikke vil blive besvaret. Vi vender retur på alle henvendelser i løbet af uge 23. Vi håber på din tålmodighed og forståelse, og glæder os til at handle bil med dig i fremtiden ☺ Med venlig hilsen Jacob Bisballe Direktør BisCar

Hos BisCar lægger vi vægt på kvalitet, troværdighed og behagelig dialog, og vi er beviste om, at det er vores fornemste opgave, at vores kunder kører herfra med et smil og ro i sindet. Dét at handle bil, skal være interessant og en god oplevelse, og samtidig skal du føle dig tryg, ved den investering du har lavet. 

Vi køber kun biler med en godkendt service historik, og vi ønsker ikke at sælge biler, der har haft større trafikskader. De biler, som du ser på vores hjemmeside, er alle sammen biler, vi har på lager, og du risikerer derfor aldrig at køre forgæves til vores butik.

Hos BisCar stræber vi efter at give dig den bedst mulige oplevelse, og vi hjælper naturligvis meget gerne med både finansiering og forsikringer, hvis du ønsker det. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos BisCar, Silkeborg ! 

Jacob Bisballe