Bilkøb – Gjort enkelt.

Det er egentlig meget simpelt. Hos BisCar vil vi bare gerne have glade kunder, der kører herfra med tre oplevelser på bagsmækken:

  • Ærligt og troværdigt. BisCar kan man regne med.
  • Kundefokus. Det handler om dig og dit ønske til bil.
  • Kvalitet. Kendte mærker med fuld servicehistorik og gennemsigtighed.

Kort fortalt. Det skal bare være i orden.

Om Biscar

BisCar er ejet af Jacob Bisballe og firmaet har været i gang siden 2011. I forretningen kan du også møde Ole, som med sin store erfaring hjælper med en prøvetur på stille og rolig måde.

Jacob er først og fremmest i branchen, fordi han elsker at give kunder en god oplevelse. For ham skal køb af bil være trygt og ærligt. Og så skal der være plads til usikkerhed og tvivl – her skal du aldrig føle dig presset til at købe en bil elle føle du er til besvær. Hos BisCar ønsker vi at give vores kunder en god oplevelse ved bilkøbet og ikke mindst tiden derefter.

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner
Jacob Bisballe

Vi er her, når DU har brug for os

Hos BisCar ved vi godt, at køb af bil skal passes ind mellem arbejde, afhentning af børn, aftensmad, fritidsaktiviteter og alt det andet, vi også skal. Derfor har vi åbent efter aftale. Og du er aldrig til besvær.

Har du brug for en snak om en bil, er du altid velkommen til at ringe, sende en sms eller e-mail. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at vende tilbage hurtigst muligt.