CarGarantie - Din bils sundhedsforsikring

Det er en tillidssag at købe brugt bil. Det er derfor vi hos BisCar ikke går på kompromis her.

CG Car-Garantie har i næsten snart 50 år hørt til de førende og mest erfarne garantispecialister i Europa. De fleste kendte importører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere arbejder sammen med CG Car-Garantie.

Hvis der skulle opstå en skade på din bil, så melder du skadestilfældet til en CG Cargarantie hotline. Der er altid en flok eksperter på arbejde, og de arbejder effektivt. Reparationen kan udføres på et ethvert mærkeværksted, som CG Car-Garantie kan hjælpe med at anvise, over hele Europa.

Det er en tillidssag at købe brugt bil. Det er derfor vi hos BisCar ikke går på kompromis her. Din bil bliver gennemgået på værksted udfra et testskema, men selv ved omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver en reparation. Med Sundhedsforsikring fra CG Car-Garantie er du beskyttet mod de værste og største økonomiske overraskelser. Du kan vælge mellem 3 forskellige forsikringer.

 

 

 

Få hjælp til dine reparationsomkostninger

Hos BisCar har du muligheden for at tilkøbe en sundhedsforsikring fra CG Car-Garantie. Den hjælper dig, hvis din bil går i stykker.
Ved køb af en sundhedsforsikring til din bil er du godt sikret.

Læs mere her