En stærk økonomisk løsning

Fleksibilitet, Økonomiske ressourcer og Besparelser

Flexleasing adskiller sig fra en standard købsaftale i forhold til almindeligt køb af bil og dermed fuld afgift betaling.

I forbindelse med en flexleasing aftale er der tale om en mindre likviditetsbinding. Som leasingtager skal man have væsentligt færre penge bundet, og besparelsen kan forrentes andetsteds.

Der skal forventes en afskrivning på biler. Ved en flexleasingsaftale betales en mindre del af afgiften og der afskrives kun på bilens værdi uden afgift.

En leasingaftale giver fleksibilitet ved, at man har mulighed for at bestemme, hvor mange måneder om året bilen skal være indregistreret. Med en sæsonafhængig bil, cabriolet eller sportsvogn er denne metode en oplagt mulighed.

Alle leasingkontrakterne tilbydes inkl. kaskoforsikring til stærke priser. 

Som udgangspunkt er flexleasing interessant for biler der koster mere end 200.000,- DKK i Danmark. Det vil sige at biler fra "Golfklassen/Passatklassen" og op er interessante at flexlease.

Flexleasing tilbydes både private, selvstændige og til erhvervsvirksomheder i selskabsform. En kontrakt løber typisk fra 12 måneder til 36 måneder leaseingperiode.