Sådan fungerer Flexleasing

Flexleasing - På forholdsmæssig afgift - er en form for leasing, hvor man betaler registreringsafgiften i månedlige rater, istedet for hele registreringsafgiften som ved et standard køb. 

Flexleasing kan i mange tilfælde være attraktiv i stedet for at købe bilen til fuld dansk afgift. Kend dine omkostninger er vel det største +, når vi kommer ind på leasing!

1. Du vælger den ønskede bil, enten på vores lagerliste eller ved at vi finder og hjemtager bilen. Du behøver ikke selv arbejde med at gennemsøge markedet.

2. Vi indestår for restværdien. Vi mener det giver den mest troværdige tilgang til meget vigtige beregninger. Skulle man ønske selv at stå for restværdein, så tager vi en dialog omkring det. Vi kan kun anbafale at finde en realistisk restværdi for ikke at stå med et produkt som er for dyrt ved udløb af kontrakt.

3. Førstegangsbetalingen går til nedskrivning af bilens restværdi.

4. Bilerne leveres klargjorte til gaden med plader. Vi håndterer selv nummerplader og afgift, da vi er storkunde hos Skat. 

5. Vores omkostninger er lave og vores tilgang til leasing er åben. Vi ønsker at finde og vejlede dig til den bedst mulige løsning. 

Kontakt os for ydeligere dialog omkring at finde drømmebilen